Ni som läser i tysthet

Det har förövrigt kommit till min kännedom att det är betydligt fler än vad jag visste som läser min blogg.....Jag ska inte nämna några namn David, Nina, Pontus mfl. :)

Ni är välkomna att titta in men jag skulle uppskatta en komentar lite då och då....

Jag har en bra dag.

I dag har jag en bra dag, för det har jag helt enkelt bestämt att jag ska ha. Jag borde egentligen ha det lite jobbigt efterson jag har en del oklarheter att ta itur med, men jag har bestämt mig för att det inte ska få tynga mitt hjärta. Lisa, som jag var och fikade med tidigare idag, sa "du har en spänande tid att se fram emot". Och det tyckte jag lätt bra så det är så jag ska tänka nu framöver. Jag har varit inne och kollat mitt schema för kursen i Linköping och det kan bli bra. Tänkte att jag ska åka till Madde i Linköping på ett "studie besök" nästa vecka om hon har tid. Jag hade också tänkt hinna med att åka till Sthlm och hälsa på Anna någon dag. Men även åka till Uppsala och hälsa på Malin och Hanna. (Malin som förövrigt är en svikar för att hon inte kommer på kräftskivan imorgon pga sina nollor) Men sen måste jag klippa mig och lägga nya slingor för jag ser ut som en kaserad soppkvast i huvudet. Om jag nu hinner med hälften så är jag nöjd. Tidigar hade jag nästan planerat in en Spanienresa också men efter en liten stund av självinsikt så insåg jag att detta inte är en verklighet. 

Men imorgon så ska jag på den årliga kräftskivan med jobbet. Det ska bli intresant då det är min första gång och dessa fester är omtalade. Den ska var ute på någon ö där en halv galen gubbe bor som heter Gert. Som sagt detta kan vara intresant. Förhoppningsvis så kommer jag ha ett par intresanta bilder att lägga in.

forsättning följer.............    

Sjuk människa

Hamnade på en blogg som hette "argaste" där han är ironiskt elak emot allt!!!! men han har sjukt roliga bilder...som tex
27045-35
Måste har varit en rolig fest....

eller varför inte denna bild...
27045-40
Så jävla porrig......


Ett roligt test!

Fick detta test av Carina på min mail. Rätt så roligt............

>>>Dax att ta fram räknaren
>>>
>>>
>>>
>>>Man kan räkna ut sin ålder med hjälp av sexmatematik!
>>>
>>>**Fuska inte med att gå direkt till slutet**! Det tar mindre än en minut.
>>>Räkna allt eftersom.
>>>
>>>1. Hur många gånger kan du tänka dig att ha sex i veckan?
>>>(talet måste vara över 0 och under 10)
>>>
>>>2.  Multiplicera med 2.
>>>
>>>3. Lägg till 5.
>>>
>>>
>>>4. Multiplicera med 50 (jag väntar litet medan du hämtar din
>>>räknare)
>>>
>>>5. Om du redan fyllt år under 2006, lägg till 1756, om du ännu inte
>>>fyllt år ännu, lägg till 1755.
>>>
>>>
>>>6. Dra nu ifrån ditt födelseår (ett fyrsiffrigt tal)
>>>
>>>
>>>Resultatet är ett 3-siffrigt tal.
>>>Den första siffran är det antal gånger  i veckan som du kan tänka dig
>>>ha sex .
>>>
>>>De två andra siffrorna är ...................
>>>Just precis DIN ÅLDER!!!!!!!
>>>
>>>
>>>År 2006 är det enda år - i all evighet - som detta funkar.

Total Ångest!

Vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft mycket att fundera på. jag bestämde mig för att tag i mitt liv för ett tag sen och börja bete mig efter min ålder. (som förövrigt är 22 om någon undrar) Men med detta följde en massa ångest. Jag vet inte vad det är jag ska göra i höst och har iochförsig titta på en del alternativ men är helt vilsen. Jag har på något vänster kommit in på en kurs i Linköping. Det är en 5p kurs som går halv tid och kursen heter genusfilosofi. Verkar vara jätte intresant.  Madde sa också att jag fick komma och bo hos henne. Men hon är i spanien nu så jag måste nog prata lite med henne innan jag tar några beslut. Sen har jag också skickat i väg en förfrågan till Uppsala, också den 5p halvtid. Den heter litteratur med genu teori. Låter också jätte intresant. Malin ringdde mig i natt och skrek att jag skulle flytta dit. Så det är också ett alternativ. Men då kommer alla dessa vuxen problem som hur ska jag försörja mig, jag tänker inte ta några lån för detta. ska jag behålla lägenheten etc. just nu snurrar det i mitt lilla huvud. Det jobbiga är att jag skulle behöva prata med någon som känner mig och vet hur jag funkar och har tid. Det är nu jag skulle behöva någon som nina, hon kunde lyssna och ifrågasätta mig på rätt sätt. Men det löser sig nog.  

På stan......

Var och fikade med Tezz innan jobbet. Gick in på JCs utfösäljning och man har inte roligare än vad man gör det till.......
Photo-0117

Till och med personalen ville var med på bild......Tezz försöker göra ett coolt märke som ska symbolisera Nyköping....Eller något sånt.......

Photo-0118 
De hade hattar och solglasögon......Men även skor:)

Barbie...Allt kommer ifatt en!

Barbie 40+

Efter att ha förstått att barnen blir vuxna har Mattel arbetat med en breddning av sin produktlinje. Här är några av idéerna som Mattel överväger att ha med i linjen.

 1. Närsynt Barbie:
  Kommer med sitt eget set av tonade glas och senaste modebågar i sex olika färger. (Även med halvbågar.) Halskedja och bilagor av Hänt Extra och Svensk Damtidning i stortryck ingår.
 2. KlimakterieBarbie:
  Tryck på Barbies slappa mage och se hennes ansikte bli rött medan små svettdroppar bildas på hennes panna. Kommer med en bärbar fläkt och små pappersnäsdukar.
 3. MustaschBarbie:
  När Barbies hormonnivå skiftar kan ni se hennes mustasch växa. Går att få med en pytteliten pincett och förstoringsglas.
 4. GäddhängsBarbie:
  Göm Barbies slappa triceps i klänningar med stora ärmar. Goda nyheter på magfronten också: De stora sladdriga klänningarna är tillbaka igen. Cellulitkräm och skrubbsten går att köpa till.
 5. FotvårtsBarbie:
  År av diskodans i stilettklackar har definitivt satt sina spår på Barbies nätta fötter. Mjuka upp dem med salva och plåster. Sedan kan du sätta på mjuka sköna tofflor.
 6. Inga-fler-rynkorBarbie:
  Ta bort de hemska rynkorna och skrattgroparna med en tub "glittrande hudspackel" från Barbies exklusiva linje av åldersreducerande kosmetika.
 7. FotbollsmammaBarbie:
  All erfarenhet som hejarklacksledare lönar sig när Barbie dammar av sin gamla gymnasiemegafon för att heja på Barb och Ken junior. Med en minibuss i ljusblått eller vitt, och en kylväska fylld med munkar och fruktbål.
 8. MedelålderskrisBarbie:
  Är det dags att dumpa Ken? Barbie behöver omväxling och Bruce (hennes personliga tränare) är precis vad doktorn ordinerat, förutom Lozac. De åker och shoppar i hennes nya Miata och dom åker till Napa valley för att öppna ett motell. Kommer med en riktig kassett med låten "Breaking up is hard to do".
 9. Ensamstående-mammaBarbie:
  Det finns ingen tid för umgänge längre. Ken är i drömhuset med den svenska au pairen medan Barbie bor på andra sidan stan med Barb och Ken junior i ett fyravåningshus utan hiss. Barbie säljer sina gamla klänningar med tillbehör för att kunna betala hyran. Kommer med ett komplett garageloppis-set.
 10. ViktväktarBarbie:
  För många fester har slutligen satt sina spår hos partydrottningen. Nu gör hon 12 stegsdiet i stället för danssteg. Äntligen drogfri och nykter går hon regelbundet på möten. Kommer med en kopia på den stora dietboken och en sexpack cola light.
 11. Ny-livsstils-Barbie:
  Barbie har äntligen dumpat Ken och har upptäckt sitt verkliga kall. Kommer komplett med ett rosa triangelfönster på sin Barbiehusvagn, "Känsliga Barbie"-modekollektionen som inkluderar våning, ny förbättrad frisyr och en "Towanda lever"-bildekal. En exklusiv CD-samling med låtar av Indigo girls, K D Lang och andra favoriter går att köpa till. Rakapparat finns ej.

Kändisar (tror jag)

Det bor en massa sportkändisar på mitt hottel. Den jag känd igen var självklart Foppa Forsberg men sen var det tydligen några fler. Som tex dom där tvillingarna. De är verkligen jätte lika! Det roliga är att de har sparat ut likadant skägg. Sen var det några andra kändisar  som Tommy Ekman, som förövrigt har världen sötaste son, och  Micke Syd. Men Jag tror inte att jag är mycket för Hockeykändisar. För det första tycker de att man ska känna igen dom sen är de lite dryga om jag ska vara helt ärlig. Men det har också var en hel del kids här och för att få se dem. Så det kanske har varit lite påfrestande, vad vet jag. 

Men nog talat om dem.  Jag i centrum! Det är helg igen! Och jag har festat som om varje helg har varit den sista men det kommer tydligen fler. Men jag har bestämt mig för att bli vuxen nu när sommaren är slut. Så jag tänkte öva lite i kväll. Tänkte bara gå ut och ta en öl och sen gå hem för att sova. Vi får se hur det går........

På jobbet

Jag vill verkligen ha semester. Jag känner mig så sjukt sliten.  Det kanske inte bara beror på att jag har jobbat men jag har inte haft semester sen sommaren 06. Jag ska nog vara lite ledig när jag får chansen och reda ut vad jag ska göra i höst. Är sugen på att följa med Malin till Uppsala och och läsa  5 eller 10 poäng och jobba lite där. Jag vet inte nu fick jag ångest när jag tänkte på det. Har lite saker att ta tag i nu när hösten kommer. För det första är mitt "jag är knappt 20 nån ting" liv slut. Men det känns som om jag fick igen allt de som jag kände att jag hade att ta igen. På gott och ont men i det stora hela har jag haft väldigt roligt denna sommar.  Och med denna återspegling vill jag bara säga tack till alla er som har varit med och skapat, lyssnat och medverkat i mina bravader. Ni vet vilka ni är. :-) 


Min mobil....

Jag tappade min mobil igår.. På karnevalen och trodde den var borta förevigt. Men så ringde min stora syster nu och sa att hennes vän Kalle hade hittat den och sett på mina missade samtal att den tillhörde någon som Erica kände. Helt sjukt detta är tredje gången som jag tappar den och får den tillbaka igen. Min älskade lilla mobil är mig alltid trogen. Det är fan det bästa förhållandet jag någonsin har haft!!!!!

Och ericks vän Kalle som hittade den, vem du nu är, JAG älskar dig du världens bästa människa.

Men om ni försöker få tag på mig så kan det vara lite svårt för jag har spärrat mitt kort och det tar några dagr innan jag får ett nytt.

Karneval!!!!!!!!!!!!!!

Karnevalen......Nyköpings största händelse. Nu är det rörelse i våran lilla stad Nyköping. I går satte det igång. Så självklart var man på plats.. Men jag kom ut ganska sent tack vare att jag var tvungen att sova först efter jobbet (blev lite sent i torsdags, kommer till det sen)och sedan var jag tvungen att vänta på min storasyster. Men vi började kvällen med att ta en Hof på Lotsen. Där blev man aktiverad av den trevliga bartender och servicen. Jag fick vika serveter och lägga bestik i burk. De stängde ganska tidigt så jag syster, Lisa och Kalle begav oss in till staden och gick på öltält. Det var faktiskt ganska trevligt men jag missade Eric Gadd. Jag hade faktiskt velat se honom men man kan tydligen inte få allt här i livet. Kvällen flöt på med trevligt musikprat men sen blev jag aldeles för beruskad och har idag svår minneslukor. Jag får aldrig minnesluckor annars så detta medför en hög kvot av ångest. Plus att jag höll på att försova mig till jobbet i dag, när jag väl kom hem. Men som jag alltid säger ........Det går över.......Så i dag är det en ny dag och man kan undra vad jag kan ställa till med ikväll. Känner jag mig själv rätt så kan det bli en hel del. Satan kommer att ringa mig och be områd för hur man lever ett dåligt liv. Men det är iallafall kul att någon ringer.

Torsdagen bjöd också på en del trevligheter. var ute och åt med Pappa och katarina, syster var också med. Vi gick den trevliga lilla fiskhaket, röken. Min Pappa frågade förvånat om Jag var där ofta efter att jag hade hämtat menyer talat om vad som stod i den utan att titta och slutligen drog kortet själv när det skulle betalas. Med ett litet ångest leende förklarde jag för min pappa att jag har Damp, ADHD och alla andra bokstavs sjukdomar. Med den förklaringen gick vi vidare till M/S Linnér där vi skulle ta en drink. Där satt Jim och Lisa som vi gjorde sällskap. Senare utökades vårt sällskap med Jens som hade haft lite av en Polis dejt :). När de äldre hade gått så släpte Jens hämningarna och var sjukt rolig. jag skrattade så jag grät vi ett flertal tillfällen. Han borde var lite rund under fötterna mer ofta. Kvällen slutade med arr jag kom hem aldeles försent och sov aldels för lite. Men det börjar tydligen bli lite av ett tema i mitt liv. VEM FAN BEHÖVER SOVA

 

RSS 2.0