Barbie...Allt kommer ifatt en!

Barbie 40+

Efter att ha förstått att barnen blir vuxna har Mattel arbetat med en breddning av sin produktlinje. Här är några av idéerna som Mattel överväger att ha med i linjen.

  1. Närsynt Barbie:
    Kommer med sitt eget set av tonade glas och senaste modebågar i sex olika färger. (Även med halvbågar.) Halskedja och bilagor av Hänt Extra och Svensk Damtidning i stortryck ingår.
  2. KlimakterieBarbie:
    Tryck på Barbies slappa mage och se hennes ansikte bli rött medan små svettdroppar bildas på hennes panna. Kommer med en bärbar fläkt och små pappersnäsdukar.
  3. MustaschBarbie:
    När Barbies hormonnivå skiftar kan ni se hennes mustasch växa. Går att få med en pytteliten pincett och förstoringsglas.
  4. GäddhängsBarbie:
    Göm Barbies slappa triceps i klänningar med stora ärmar. Goda nyheter på magfronten också: De stora sladdriga klänningarna är tillbaka igen. Cellulitkräm och skrubbsten går att köpa till.
  5. FotvårtsBarbie:
    År av diskodans i stilettklackar har definitivt satt sina spår på Barbies nätta fötter. Mjuka upp dem med salva och plåster. Sedan kan du sätta på mjuka sköna tofflor.
  6. Inga-fler-rynkorBarbie:
    Ta bort de hemska rynkorna och skrattgroparna med en tub "glittrande hudspackel" från Barbies exklusiva linje av åldersreducerande kosmetika.
  7. FotbollsmammaBarbie:
    All erfarenhet som hejarklacksledare lönar sig när Barbie dammar av sin gamla gymnasiemegafon för att heja på Barb och Ken junior. Med en minibuss i ljusblått eller vitt, och en kylväska fylld med munkar och fruktbål.
  8. MedelålderskrisBarbie:
    Är det dags att dumpa Ken? Barbie behöver omväxling och Bruce (hennes personliga tränare) är precis vad doktorn ordinerat, förutom Lozac. De åker och shoppar i hennes nya Miata och dom åker till Napa valley för att öppna ett motell. Kommer med en riktig kassett med låten "Breaking up is hard to do".
  9. Ensamstående-mammaBarbie:
    Det finns ingen tid för umgänge längre. Ken är i drömhuset med den svenska au pairen medan Barbie bor på andra sidan stan med Barb och Ken junior i ett fyravåningshus utan hiss. Barbie säljer sina gamla klänningar med tillbehör för att kunna betala hyran. Kommer med ett komplett garageloppis-set.
  10. ViktväktarBarbie:
    För många fester har slutligen satt sina spår hos partydrottningen. Nu gör hon 12 stegsdiet i stället för danssteg. Äntligen drogfri och nykter går hon regelbundet på möten. Kommer med en kopia på den stora dietboken och en sexpack cola light.
  11. Ny-livsstils-Barbie:
    Barbie har äntligen dumpat Ken och har upptäckt sitt verkliga kall. Kommer komplett med ett rosa triangelfönster på sin Barbiehusvagn, "Känsliga Barbie"-modekollektionen som inkluderar våning, ny förbättrad frisyr och en "Towanda lever"-bildekal. En exklusiv CD-samling med låtar av Indigo girls, K D Lang och andra favoriter går att köpa till. Rakapparat finns ej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0