Måndag

Det är måndag och jag har slutat jobba. Jag är trött då jag har jobbat hela helgen men framförallt för att jag också nyligen har betalat mina räkningar. Nu är jag skit fattig! Jag hatar tvlicens!  Den är dyr och det känns som det är bara skit på tv. För att inte tala om min hemtelefon, Jag använder den aldrig!!! Och när den ringer och skapar en smula hopp om att man har vänner och någon saknar en så är det alltid fösäljare. Jag känner mig lurad!

Tezzan och Blondie

Tezzan och Blondie

Brudar på stan för att hitta det senaste sommarmodet.

en sovandes liten Nelly

en sovandes liten Nelly

 Sov som en stock på Angelas "25" års dag...

Äntligen!!!

Nu vet jag hur man skickar bilder...Och denna bild är på Anna och Wilmer

MMS

Photo-0056

FREDAG!!!

Och jag jobbar så klart......

Men vad gör man inte för företaget. Men lite senare vid elva tiden då jag slutar bär det av till Lotsen som hade premiär i onsdags. Självklart var man på plats som man har varit alla år tidigare. Fick en total ångest atack när jag insåg att jag hade befunnit mig i denna lokal längre än all personal. Var då tvungen att dricka sprit. Men jag hade trevligt sällskap. Första åt jag med min kära stora syster som tråkigt nog körde bil. Hon begavs sig hem vid elva tiden och då fick jag njuta av Tobbe trevliga  sällskap. Vi drack sprit och öl tills de stängde och senare mötte vi upp de andra på Pappi. Det blev en typisk onsdag med massa sprit, en del intriger, en del tårar och två delar "jag ska aldrig drika igen" insikter. Behöver jag säga mer!

Annars vill jag säga hej och välkommen till Teo. Kul att du titta in.   


Måndag hela veckan....

Det är CP måndag idag. För det första har det varit CP mycket i dag på jobbet och sen dyker inte CP Daniel upp. Han har fått för sig att han inte ska jobba i dag och han har sagt upp sig så han skiter i att komma. Så nu sitter jag här och kan inte gå hem och det är inte första gången han sätter mig i skiten. Detta fick mig att tänka på filmen "Måndag hela veckan" där en snubbe får uppleva samma jobbiga måndag om och om igen. Om detta skulle hända mig så är det nog denna måndag som jag skulle få uppleva om och om igen.
Jag skulle inte bli förvånad om det hände mig.

Nog om detta. Igår så skulle jag och Tezzan hitta på en aktivitet som inte berörde sprit, öl eller krogliv.  Vi skulle gå på bio. Vi bestämde oss för att gå på den tidiga föreställningen så vi kunde gå hem och sova sen. Jag hade förövrigt inte sovit något natten mellan lördag och söndagen så jag var ganska trött. Jag då i mitt lilla huvud tog förgivet att den började klockan 19.00 och bestämde att jag och Tezzan skulle ses klockan 18.30. Jag ringde Jim på vägen när jag skulle möta Tezzan på den utsatta tiden och berättade om kvällens aktivitet och han var då snäll med att upplysa mig om att den började klockan 18. Men för att vara på den säkra sidan ringde jag bion och frågade när den skulle börjada och mycket riktigt så började den klockan 18. Jag frågade då om de kunde starta om den när vi kom, men hon som inte hade någon humor sa nej. Med vetskap om denna dåliga service på bion gick för att möta Tezzan för att  informera om läget. Vi bestämde oss då för att gå till puben och äta en bit  mat för sen gå på den sena föreställningen. För att gör den historia kort så kom vi aldrig till bion utan vi satt på puben och drack öl för pengarna istället. Är det konstigt att man blir alkis. Mitt svar är nej.    

Efter fredag kommer lördag.....

Jag jobbar och det schlagerfestivalen i kväll!!! Vilken jävla miss!!! Men jag har en plan. Det har varit cp mycket på jobbet fram till nu. Så fort det börjar lugna ner sig drar jag i gång tv:n här ner och har min egna lilla schlagerafton här på hotellet. Jag har även talat med lite folk runt omkring så jag kanske får sällskap.

I övrigt så var det fredag i går (om någon hade missat det). Och självklart var jag ute som den lilla parytpinglan jag är....... Och självklart blev jag aningen beruskad. Och som alltid när jag befinner mig i det tillståndet har jag en plan. Den stämmer inte alltid överens med verkligheten. Det är inte mycket som stämmer överens med verkligheten när jag befinner mig i det stadiet. Som tillexempel statistik som jag ofta drar till med för att överbevisa någon eller diverse fakta som jag använder för att vinna menigslösa diskussioner. Men åter till gårdagen så var planen att para i hopp Tezzan med barsnubben på Birgers. Efter ett antal dåliga pikar till den lilla livrädda barsnubben så sa jag mer eller mindre rakt ut att han bör ligga med min kompis. Han försökte ignorera mig vilket inte är så lätt när jag lägger den sidan till. Sen lyckades jag dra i hopp en efterfest på puben, av alla ställen, och sa åt honom att komma dit. Väl på puben så lånade Tezzan min telefon för att hennes är totalt cp.  Hon skulle se om Jens hade lämnat sitt kort på Birgers. Så då lyckas hon få tag på barsnubbens telenr, och ringer till honom i hundratio!!!! ( inte bara honom iofs men det är det som det sjuka) Tillslut så tycker nog Tezzan att jag är lite väl rund under fötterna så vi går hem till henne och jag somnar där. Tezzan mer eller mindre väcker mig för att tala i min telefon och det är då barsnubben....Jag fattade det som att hon ville att jag skulle försöka få honom att komma hem till henne medan hon ville att jag skulle fråga efter Jens kort. Denna sjuka grej slutar med att han frågar varför jag har ringt så sjukt mycket vilket jag inte kunnde svara på....
 
Så nu kan jag inte gå mer på birgers och han måste tro att jag är det största psykfallet i stan.....

Men någon måste vara det också.             

FREDAG!!!!!

Det är fredag och jag sitter på jobbet och smyg bloggar. Har helt sjuka gäster, det är en blandning av fyra stycken fotbills killar i åldrarna 16-17 år och golfande herrar i åldrarna 40-60 år. Helt ärligt så vet jajg inte vilka osm är värst. Små stöddiga fotbollskillar eller snuskiga golfgubbar. Jag tror att de senare är snäppet värre. Men jag slutar om ca en timma och då ska jag och tjejerna till fika, det kan bli kul. Fast på senaste tiden har onsdagar varit de roligaste dagarna. Det lyckas alltid hända så mycket sjuka saker så. Eftersom det är fler och fler som har fått tillgång till denna blogg så kan jag inte gå in på detaljer men.......... det var en rolig kväll och jag kom hem sju på morgonen och gick till jobbet vid åtta på morgonen.....

Vi får se vad som händer i kväll....... 

Då var det söndag igen

Då var det söndag igen. Men jag mår ganska bra idag. Jim messade mig på morgonen och undra om vi skulle fika. Vi möttes upp runt ett tiden och gick ner i hamnen och åt på Båten. Det var verkligen jätte mysigt och maten smakade toppen. Jim är verkligen en vettig person att tala om livet med. Vi satt på båten och skrattade i två timmar sen gick vi runt i hela nyköping i säkert fyra timmar och skvallrade om precis allt. Det var precis vad jag behövde. När jag kom hem ringde sötungen Nathalie och ville att jag skulle komma till henne innan hon skulle sova. Vi läste Bamse och pratade lite. Hon är allt för mysig den tjejen.

Annars så har helgen varit lugn. Det har hänt en del saker som jag måste bearbeta i mitt huvud innan jag kan prata eller skriva om det men det kommer nog "ut" snart.

Imorgon ska jag gå inskolning med våran nya nattis Hanne. Det innebär att jag ska jobba två hela nätter. det känns inget kul men det fanns ingen annan som kunde göra det. Alla de andra har familjer och sånt där så.......Jag som ensam singel är vad man nu är får helt enkelt ställa upp. Men det gör inget, det är inte så att jag har något roligare att göra. Det var en sak som jag och Jim pratade om idag på våran jätte promenad. Han har nyligen separerat med sitt X Jenny och har liknande käslor som jag, trotts att det är snart ett år sen jag och Nina separerade. Känslan av att man aldrig kommer träffa någon. Man lever i något slags "ingen mans land". Och jag är rädd för att att jag har lyckats få presidenttiteln. Men det är kanske kul att man lyckas med det någon gång. Varje gång jag tittar på någon som verkar intresant så ser jag hur det kommer att misslyckas och då blir allt bara jobbigt. Jag tror att jag behöver flytta i från stan.

Men imoron är det en ny dag och vem vet vad som väntar runt hörnet. Den som lever får se.

Jag har varit på kurs.

Jag har varit på kurs i två dagar ang. ansvarsfull alkoholservering, eller något liknande. Det var två långa dagar som kunde varit en. Men i det stora hela var det ganska kul att få göra något annat. Men jag är helt slut! Jag har nämligen jobbat oxå. Så i söndags slutade jag kl 23.00 gick upp strax efter kl. 7. Hade tråkig kurs fram till kl. 17. Träffade Pontus och myste med en glass och skvallrade lite. Hem och bytte om, gick till jobbet började kl.21. Hade en mupp till praktikant med. Var hemma strax efter kl. 02. Hade ställt klockan på 7.00 Men eftersom jag hade så svårt att somna så försov jag mig, vaknade 8.05 och kursen börjar 8.30. Fick total panik, ringde Helen som var gullig nog att hämta upp mig på vägen. Så jag kastade på mig kläderna och tjugo min efter jag hade vaknat var jag på kursen igen. Och idag var det lite roligare, det var en man från polisen som pratade om droger sen en man som pratade om konflikthantering, Skrev ett lite prov (som jag klarade), sen var kursen slut vid strax efter. 17.00. 

När jag sen var på väg hem träffade jag en vän från högstadiet, Mia. Jag har inte träffat henne på ca 2 år. Men helt plötsligt kom hon gående med en barnvagn. Det visade sig att hon hade flyttat tillbaka till stan och hade ett litet barn på 6 månader och bode nu ihop med sin kille i stan. Jag var helt paff. Men det var verkligen jätte kul att träffa henne igen. Vi bytte numer så vi ska träffas och ta en fika nån dag när jag är ledig.  

Sen ringde Angela, eftersom att CPLG hade lovat hämta Nathalie från karaten, vilket han inte hade gjort utan skickat någon annan. Så jag hämtade henne och tog hem henne, lagade mat till henne och Angela. Gick hem och bytte kläder och gick till jobbet igen.

Och nu sitter jag här och är så sjukt trött men ändå inte. Slutar snart så jag ska hem och sova för imorgon så ska jag träffa Anna Wilmer. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag vill vara ledig.

Jag vill vara ledig i dag!!! Vilket jag skulle varit, men efter den lilla brandövningen i torsdags natt, så bad jag om ledigt på fredagen. Men de bytte bara passen så jag åkte på att jobba idag istället. Ute är det strålande sol och hur varmt som helst!! Men här sitter man inne och tittar på alla som vandrar ner till hamnen för att äta glass. Jag skulla behöva lite semester.

Men i övrigt är jag ganska stolt över mig själv. Jag har inte drukit en enda droppe sprit på hela helgen!  Efter min sjuka onsdagsfest hade jag bestämt mig för att vara nykter i allafall en vecka. så detta verkar gå ganska bra.  

Jag har skaffat mig en hobby.

DSC02162

Jag har skaffat mig en hobby. Nu har min longboard äntligen kommit. Simon kom förbi Angela med sin nya så jag passade på att åka lite på den. Det är alltså jag på bilden. Det gick helt ok om jag får säga det själv.

I natt så sov jag hos Angela för att hon fyllde år. Jag hade lovat Nathalie att jag skulle hjälp henne med Angelas födelsedag. Så tjugo i åtta blev jag väckt av en klar vaken sju åring. Sen gjorde vi frukost till Angela på sängen, som bestod av kaffe, smörgås och glass.  Hon måste var världens sötaste unge. Men allt har sitt pris. Då jag satt uppe till väldigt sent och gick upp väldigt tidigt är jag äckligt trött nu i stället. det känns som om jag aldrig hinner sova i kapp. Men man ska vara glad över att det finns nån som vill träffa en. 

Det händer alltid mig

Det händer alltid mig. Precis nu när jag skulle gå hem i från jobbet så började det larma helt hysteriskt. Jag som aldrig har hört detta larm blev då lite ställd och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Såg att det blinka en liten röd lampa på väggen där det stog våning 1 på. Så jag sprang runt här lite för att se vad det var men såg inget. Tillsllut ringde jag till Lotta för att fråga hur man stänger av detta oljud men framför allt vad detta oljud betyder. När jag har henne i luren så börjar det ringa och det var larmcentralen. det visar sig att brandlarmet hade gått. Ganska logiskt så här i efterhand men jag såg ingen brand. Utan det visar sig att värmen från bastun hade spridit sig in i rummet brevid. Detta rum håller på att renoveras så de har slitit ner alla isolering mellan rummet och bastun. och nu går det inte att sätta i gång detta larm igen utan att det tjuter utan nu måste jag sitta här tills nästa person kommer. Vilket är om tre timmar. Ibland älskar jag verkligen mitt jobb. 

Full och dum, full och dum, full och dum igen......

Jag är så sjukt bakfull!!! Men nu är jag iallafall nykter. Spriten har gått ur kroppen och ersatts av total ångest. Som jag skrev igår så hade jag tydligen en anledning att gå ut och dricka öl igår. Och mycket riktigt det gjorde jag. Bara det att jag slutade fan aldrig dricka!! Jaq lyckades tillochmed lura min chef att ha efterfest på hotellet.(Han var inte så svår övertalad.) Och full som jag var så hoppade jag i poolen med alla andra fulla idioter. Sen låg jag i den där poolen i lite mer än 5 timmar. Mina andra medarbetare Fredrik och Pär hade så mycket i huvudet att de gick innan kl.6 på morgonen. Min chef lyckades få hem den lilla blonda saken. Pär bara försvann. Men det slutar med att halv 8 på morgonen vinglar jag och en vän as packade ut och träffar alla som jobbade och stammisar på hotellet. Jag dum i huvudet som jag är, fick då för mig att vi skulle äta frukost. Säger sen till Lotta att jag kommer sen och går. Kom hem strax efter 11 fort farande full, kommer på att detta är nog ganska pinsamt och att jag måste tillbaka till hotellet och städa upp, vidare hade vi receptionsmöte. Kommer till hotellet och är fortfarande full och alla har då hört att jag har festat hela natten sen fick jag pina mig själv genom (ett som kändes som) världens längsta möte.
 
Jag har bara en saka att säga om detta, jag har sagt det förr men denna gång så menar jag det.
JAG SKA ALDRIG MER DRICKA SPRIT!!!!    

Det blir bara bättre....

Det är fan inte sant nu har hela mitt datasystem bara dött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har blivit lurad!

Då satt man på jobbet och bloggade. Personligen tycker jag inte om sånt för att i mitt jobb betyder det att allt jag inte gör får någon annan göra. Men just nu skiter jag i det för jag har blivit lurad. Lotta ringde och fråga om jag kunde ta hennes pass nu ikväll för att det var SÅ JÄTTE mycket att göra, så hon kunde jobba ikapp "bakom". Jag hade blivit bjuden av våran chef att gå på öppningen av Båten men sa att jag kunde jobba eftersom jag tyckte synd om henne. Men gissa vem som gick på öppningen av Båten. JO Lotta. Jag kunde själv klart tackat nej, vilket jag hade gjort om jag hade vetat varför hon ville bli av med sitt pass. Men det är klart att man ställer upp.

Helt ärligt börjar tröttna. Det har varit lite väl mycket mot gångar på senaste. Det spelar ingen roll vad gör eller hur man ställer upp, det är alltid någon som blir sur eller besviken.

Bara för det tänker jag gå ut i kväll och dricka öl!!!!!!!!
Det hade jag nog gjort i allafall men nu har jag en anledning, eller nåt.

Ny Lara


Så sjukt snygg brud. Den nya Lara Croft.
De andra är inte heller så fula.


finns på http://www.tombraiderchronicles.com/lara/karimaadebibe/index.html

Så får det bli

Nu har jag ändrat ett par gånger men jag tror att det rosa blir bra. Det är lite "under det rosa täcket" över det hela, lite feministiskt argt, lite som jag. Men som alla vet är jag en helt underbar söt liten snäll tjej som inte skulle trampa någon på tåna.


Fan vad jag är bra

Den blev rosa.........:-) 

Då var man fast

Då satt man här som en i mängden. Nu har jag också skaffat mig en helt egen blogg. Jag är (som jag har tjatat) ute efter en hobby. Så nu återstår det att se hur länge jag orkar hålla på med detta. Men just nu tycker jag att det är ganska kul. Jag måste bara komma på hur fan man ändra utseende på denna blogg. Jag är av uppfattningen att jag ska klar detta helt själv. Tror att jag även måste ändra storleken texten så att jag ser vad det är jag skriver. 

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0