Är i sthlm...

Har lämnat min trygga lilla hemstad för bege mig till den stora staden och jobba lite. I dag blev det inget jobba av direkt var löjligt lugnt jobba bara 5 eller 6 h men det blilr andra bullar imorgon. Då börjar jag kl 08.00 på morgonen och jobbar till 03.00 på natten. kommer att vara ganska mycket att göra också. ska träffa Anna och Wilmer på onsdag för en fika och lite skit snack..........Sitter förnärvarande hos Elins Patrik och väntar på att få mat av xtremt husliga  Elin. Jag och lilla Viktor ska få pankisar.........


Orkar inte skriva mer......

Har lite att fundera över. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till mitt senaste bus.....Känns som om det har blivit en grej, men det fick det inte bli. Har ändå inte hört något.........Inget sms ingen ting.....Hallå! Jag är älskvärd och bedårande............

Jag har gjort det igen!

Ja, nu sitter jag här på mitt jobb och undrar om det var värt att vara vaken hela natten, för att sedan gå till jobbet. Och ja, den här gången måste jag säga att det var det. Men jag sluta dricka kl 24.00 och jag drack inte speciellt mycket gick från VIP stax innan ett och hade sen en mys-kväll/natt/tidigmorgon. Jag är inte bakis eller något sådant men jag är väldigt trött. Det värsta är att jag ska på min kära systers födelsedagskalas idag som börjar redan kl.18 så jag hinner bara komma hem och göra mig iordning för att sedan bege mig. Så jag kommer nog bli full på två små öl och somna i ett hörn. Nej så illa kommer det nog inte bli men jag skulle nog behöva powernappa lite innan jag ger mig av. Ska verkligen försöka hinna med det. 

I övrigt så är det mesta toppen just nu. Carina bor hos mig nu i ett par dagar och det känns tryggt. Då vet jag vart jag har henne sen har jag inte tråkigt. Det är ungefär som om jag har köpt ett prova på paket med en tonårsdotter. Det är väldigt informationsrikt. Det påminde mig att jag ska nog ringa min mamma och be om ursäkt för allt jag gjorde i tonåren. 

Men nu ska jag bara ta mig igenom min dag och se fram emot ikväll.

Måste nog ringa Simon och hoppas på att han fortfarande är min vän.   

Jag har karaktär, eller så har jag blivit dum i huvudet!!!!

Jag vet inte var ifrån denna oanade styrka kom ifrån men i går var jag på vip och drack inte en droppe alkohol!!!!! Jag har blivit vuxen.  Helt ärligt så vågade jag inte dricka eftersom jag var så sjuk och har inte kunnat äta normalt än. Jag kan dock starkt rekomdera att INTE dricka åtta koppar kaffe sent på kvällen, på tom mage, efter du har varit sjuk och sen gå hem i tron om att du kan sov lugnt. För det går inte!!! Jag har har haft enorma magsmärtor inatt så jag tror nu på fullaste allvar att min kropp hatar mig. Men utan smärta så vet man inte att man lever.(har hört det från film tror jag)

Vet inte riktigt vad jag ska gör ikväll men tänkte höra med gänget i källaren vad som händer......
75490-32

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

Jag har överlevt. Det var knappt men än så lever jag. Jag har haft ett svårt fall av fågelinfluensan. Det började i tisdags morse. Men envis som jag är så trodde jag att det skulle gå över tills det att jag skulle gå till jobbet. Men ack så fel jag hade! Jag stod på jobbet och såg ut som något som hade krälat ut ur stupen på en zombi som hade haft en dålig dag. Tillslut sa lilla kära Vicky åt mig att gå hem. tog en taxi hem och stupade i säng, sen låg jag och yrade med 40 graders feber och xtrema halssmärtor i lite mer än ett dygn. Men jag överlevde tro de eller ej. 

Problemet är att Carina kommer igen nästa onsdag! och man kan fråga sig vad hon ska släpa med sig då från "Sveriges framsid Göteborg"? Jag lägger mina pengar på galnakosjukan. Så om ni ser mig springa på stan, ser helt galen ut och skriker MUUUUUU! Då vet ni, hon har smittat mig med galnakosjukan! 

Nån har stoppat en strumpa i min hals!!!!

Jag skämtar inte det känns som om jag har fått en strumpa i min hals som är helt omöjlig att hosta bort!!! Jag gick hem igår från jobbet igår och la mig och sov direkt!! vaknde ett par gånger av att telefonen ringde. Men i det stora hela har jag  legat och sovit tills det var dax att gå till jobbet igen. och då hade jag sovit så länge att jag var tvungen att ta en taxi. Och jag vet att det är Carinas fel att jag är sjuk. Hon började bli dålig när hon var hos mig, idag när jag pratade mig henne var hon hemma i från skolan. Med jag är sjukare än hon! Hon har säkert gett mig fågelinfluensan som hon har släpat med i från kusten!!!

men nu ska jag försöka att bli av med min yrsel genom att stoppa i mig ett gäng alvedon. dricka många koppar av Vickys "hemkur" så jag prata igen!I övrigt är det nått cp fel på min blogg. Jag kan verkligen inte skicka bilder till den längre!!! Några tipps någon??? 

Ja vad ska man säga????

Jag har prcis fått veta att jag inte var på mitt bästa humör i Lördags. Så åter igen så måste jag säga att det kommer dröja ett bra tag innan Jag ska drick igen. Och Crina det innebär några fler dagar än 6!!!!! JAg trodde att jag var lite för gammal för att hamna i det stadiet att man måste skylla på att man hade drukit. Men helt allvarligt så har jag verkligen ingen annan ursäkt än att jag var redigt onykter. Jag har minesluckor som är stora som världsdelar.

Men i övrigt så finner jag mig själv en aningen trött. Har varit lite många stormvindar på senaste och då tänker jag inte bara på Per utan jag kan tänka mig några fler namn att nämna. Men Jag älskar dem allihoppa så de får gärna komma och storma i mitt lilla träsk till liv när de vill:)

Men det finns några som jag vill ägna en xtra tanke åt idag....

Först och främst John. Du är en fin människa som jag var lite elak emot. Jag hoppas att du kan finna i ditt hjärta att inte tycka jätte illa om mig.=)

Carina. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt liv och jag vet att du kommer hitta din väg och allt kommer bli toppen.=)

Lisa kärleken smärtar men livet ska inte fixas det ska levas. efter regn kommer alltid solsken.

Mackan. Orar dig inte över vad som sa och inte sas. Du är bra kille och det kommer jag alltid tycka. Men om jag känner för att slå någon så ringer jag dig=)

Puss på er alla.

P.s Min födelsedag har kommit på tal i den lilla staden nyköping. för att stilla alla nyfikna själar så, ja jag fyller 21 år!=)


 

Jag ska aldrig mer dricka!!!!

I dag mår jag verkligen skit........ Sitter på jobbet eftersom jag jobbar morgon och det var sista kvällen som Carina var här så var det utgång på schemat. Och nu siter jag här och ångrar varje droppe jag drack igår. För jag mår verkligen jätte dåligt. I normala fall blir jag aldrig bakis men idag är det helt sjukt. jag skulle offra min högra tumme för att få gå hem och sova i dag!!! Men jag har bara mig själv att skylla. Nej det får ta och bli lungt fram över. Sen är det nu ett faktum. Var nämligen hos läkaren angående min händer för ett par dagar sen för få vet att jag är alergisk mot något eftersom min händer blir som dom blir. Och nu vet jag (vad jag har fruktat) att jag är nog alergisk mot alkohol. Jag har så sjukt ont i mina händer idag så varje tangent tryckning gör ont............Fattades bara det.

Lördag...

Det är lördag och jag ska spendera min kväll med en halv sjuk men taggad Carina....

Hur ska detta sluta?????

Ett nytt bättre liv???

Har tydligen tappat bort min manual där det förklarar hur man gör när man ska ta de rätta besluten i livet..........Skulle vara tacksam om någon kunde låna ut sin till mig.

Men som tur är har jag Ina här som kan hålla mig i handen när jag kastar mig ut för stupet...:)
Med lite tur kan jag lura henne att hoppa med. Det är roligare att vara två i träsket...Ha HA....
Helgen kan bli lite hur som helst..ser fram emot den med skräksam förtjusning......

Då var det dax....

Då var det dax. Nytt år nytt liv och nya vägar........

Har varit usel på att uppdatera min blogg men nu ska det bli andra bullar. Jul och nyårs perioden har varit galen. Börjar min jul med att kl. 10 sjunga i kyrkan. Hade lovat Nattis i ett svagt ögonblick att jag skulle komma titta på henne när hon sjöng i kyrkan. det jag inte tänkte på var att julen var på söndag vilket självklart innebar att jag hade varit ute dagen innan. Men jag hade min vän simon med mig så vi satt där bland barnfamiljerna och sjöng psalmer och tänkte över våra synder. Vi la även pengar i kollektet för att vara på den säkra sidan. När vi gick där i från så kände jag mig som en ny människa som hade blivit renad från sina synder. Vilket var tur eftersom vad jag har gjort efter det ger Lucifer rysningar.....så de plus poäng som jag fick i kyrkan är förbrukade och jag står på noll igen.... 

Men jag har haft hjälp med att förbruka dessa poäng. Min vän Ina hade hitta hit igen och vi festade så hårt att vi fick 2003 att blekna. Vilket är svårt!!!!! Jag kan räkna de dagar som jag inte har drukit sprit sen jul på en hand.

Nu är det ett nytt år och Ina har åkt hem:( och verkligheten börja komma ifatt. jag har inte avlagt några nyårslöften för jag kommer ändå inte kunna hålla dem. Så det börjar bra, eller?? 

RSS 2.0