vad sägs....

Är ledig idag. Men jobbar hela helgen. Annars har det varit lugnt och mitt lilla svenssonliv rullar på. Det mest spännande i mitt liv förnärvarande är den nya Stieg larsson boken. Rekomenderar dem alla starkt. Fredagen jag var ute med Carina var mycket lyckad, vi blev väldigt onyktra som vi hade förutspått. Men några direkta skandaler skedde inte.Det är bara att inse, man börjar bli gammal. Men sommar är bara runt hörnet så vem vet. Nu ska jag återgå till mitt lilla svenssonliv........ 

HAR INTE BLOGGAT PÅ LÄNGE...

Ja jag vet att jag har inte bloggat på evigheter men det har inte funits något kul att skriva om eller så är det jag som helt enkelt har tappat skrivarglöden. Men jag tänkte att jag skulle göra ett tappert försök att få ner några rader. Jag har dock inte så mycket att förtälja. Jag har tydligen skaffat nått jävla svensson liv som är helt slentrian mässigt. Jag ska inte klaga för jag har det toppen med Bus och jag är  totalt upp över öronen förälskad. Men som ni har märkt så har detta gått ut över min blogg då jag inte har så mycket att skriva om. Men kära vänner detta ska jag råda bot på i helgen. Jag är nämligen ledig vilket min trogna vapendragare Carina också av en händelse råkar vara. Vi har beslutat att vi ska slå våra kloka huvuden ihopp och göra en gammal repris på i vintras. Ni som var med då och beskådade spektaklet vet vad jag talar om. Så jag, med detta blogg inlägg, uppmanar alla att slita ut era gamla dansskor och ta er ut på stadens torg för att slå följe med mig och Carina när vi gör staden osäker. Det kommer bli en kväll ni sent kommer att glömma. Förhoppningsvis så kommer jag också ha en del att delge på denna blogg efterråt. Det är dock inget löft för det kan vara så att det som händer kan vara av sådan natur att det inte bör nämnas för eftervärlden. 

Nog om detta. I mitt lilla svenssonliv har jag följt er andras bloggar för att kunna gotta mig ert samspel med omvärlden. Jag gled in på Elinsblogg, där jag blev uppmanad att gör ett litet test. Ut av detta test kunde följande konstateras om min personlighet...

Skumosofer är godisvärldens hippies. De är lugna, harmoniska och har ett avslappnat förhållande till det mesta. Skumosofer lever här och nu och har ofta lite svårt att genomföra allt de sätter igång. De är hopplösa som chefer, men utmärkta som idésprutor. Skumosofer kan vara rädda för konflikter och undviker bråk och gräl så mycket det bara går. Därför kan de uppfattas som svåra att tala allvar med. Men ger man dem bara tid så upptäcker man snart att de är goda lyssnare, som kan se saker från många olika sidor och komma med bra råd och tips. Skumosofer värdesätter frihet och jämlikhet och är därför perfekt lämpade till att dela en godispåse rättvist så att alla blir nöjda.   

Vill bara säga att jag vet inte om jag uppskata att bli kallad för en skumofas. Jag upfattar mig själv inte direkt skum...vidare så är inte harmonisk ett ord som jag skulle förknippa med mig själv, de kanske vet något som inte jag vet. Men en sak vet jag. Jag är inte konflikträdd!!! Det man kan konstater är att jag gillar skumgodisar. Thats It.

Nu ska jag soova god natt!!!!!! 


Grått...

Allt är grått. Nu när jag äntligen är ledig så att jag kan göra något en helg så bjuder sverige på världens sämsta väder. Hade tänkt att åka ut till Bus ö som ligger i oxelösundsskärgård för att grilla och ta det allmänt lungt och ha det mysigt. Men då ska det regna. Jag kan lika gärna sätta upp mig på varje helg hela sommaren för annars så kommer det regna. =( världen är emot mig i dag.......... 

Usel på uppdatera..

Jag har varit usel på att uppdater min blogg. Problemet med detta är att jag inte vet vad som är relevant att berätta och hur mycket jag orkar skriva. Men jag har jobbat en del. Har blivit en hel del på hotellet viket är jätte skönt. Att slippa åka till sthlm för att jobba har varit väldigt skönt. Det kan bero på att jag har en anledning att stanna hem nu för tiden. Var hemma syster i lördags på spritfest =) Anna var barnledig för kvällen så hon släppte alla hämningar, likt kalvarna när de blir släppta på grönbete. Var en sjukt kul kväll. 
Jag blev lurad av mina arbetskamrater. så nu har också varit och tränat på ett sånt här pass för första gången i mitt liv. Kommer inte riktigt i håg vad det hette men jobbigt var det. Det var någon slags arobicsuppvärmning. Så nu kan jag helt enket konstatera att jag har världens sämsta kordinations förmåga och jag ska aldrig gå på arobics. I övrigt är jag är jag rätt stolt över min insats då jag inte småspyde i hela lokalen utan kunde gå där ifrån utan att svimma. Grejen var att när jag vaknade tidigt på morgonen dagen efter så var jag rätt stolt över mig själv. Så jag kastade på mig lite kläder och gicken powerwalk på en timma innan jag hann känna efter. Men så här i efter hand så undrar jag mest när denna värk jag har i hela kroppen ska gå över eller när det ska komma en vänlig själ med lite knark som jag kan ta för att det ska gå över. Men  nu har jag tränat mer än vad jag har gjort på de senaste 5-10 åren, så nu inväntar jag att stoleken 36 ska infinna sig=).
I morgon så ska jag var barnvakt åt wilmer för första gången själv medans Anna är på banken. Ska bli intesant. Hoppas det inte slutar med att han hatar mig eller nåt. Det kommer nog gå bra. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Bus kommer nog hem snart så då ska jag mysa med min kille.......=)


Tänkte att jag skulle lägga in lite bilde på lite colla killar som finns i mitt liv så det blir lite liv på den här bloggen....Photo-0242.jpg
Killen är nog den coolaste av dem alla. Han börjar verkligen bli stor....

Photo-0236.jpg
Behöver jag säga nåt....bilden pratar för sig själv....

Photo-0238.jpg
Henke i fin mössa.........

Photo-0241.jpg
Henke i fin stol?????      

RSS 2.0