Och så blir det bara svart.....

Så skulle man kunna beskriva min kväll igår.. Man kanske kan tycka att en person som är 28 år gammal borde veta att om man har jobbat 7 pass på raken, inte sovit på 48 timmar eller ätit ordentligt,  ska intedricka sprit. För då slutar det illa. Men Linda hade visst ingen aning om detta. Det sista jag mins är att Lillemor säger hejdå efter fotbollsmatchen och att jag satte mig och pratade med Jessica. Sen är det bara svart. Senare har jag lyckats ha så kul med jessica så att Nina blev sur och gick hem. Har tydligen blivit jätte arg på Lillis av massa konstiga anledningar. (anledningar som han har åter berättat för mig då jag inte minns att jag har träffat honom. Tror att han spär på lite extra för att ge mig dåligt samvetet. Vilket jag nog förtjänar för jag var jätte elak mot honom.) Sen har jag lyckats sumpa mina älskade solglasögon och mina lurar till telefonen. Slutligen har jag gråtit i entren hos min syster för att alla var så dumma och varit jätte arg på min ex som var där. Det slutar med att Sofia får gå från jobbet för att köra hem mig. Inget av detta är, som jag sagt tidigare, något som jag mins. Det är inta alltid så kul att få saker återberättade för mig. Så nästa gång ljug!!! Säg att jag var skit snygg och att jag hade jätte kul. Men helt ärligt,  varför var det ingen som satte mig i en taxi tidigare??????? Vem är det som har gett mig all sprit???? Jag mins att jag bestälde två gånger????? Varför var det ingen som slängde ut mig??????

Efter detta så har jag bestämt att det är dax för en paus från starkspriten.......


De bästa killarna....

Hittade bilder på några av de bästa killarna.....Simon, Björn, Jack och Wille........Alla bilder präglar deras personlighet eller?????

MMS


MMS


MMS


MMS


Dagens???


Dagen efter.....

Var en liten sväng på Lotsen igår.........Eller liten och liten det var sjukt kul och jag blev jätte full var hemma kl4.00 på morgonen. Gårdagen var det jag behövde, jag hade Sjuktkul. Det var ingen som behövde jobba utan alla var med. Till och med Anna hade skaffat barnvakt för att komma ut och visa hur det går till när man rockar. Efter gårdagen kan jag stolt meddela att ROCKANNA lever. Hon går dock i ide för att lämna plats åt mammaAnna. Hon är också väldigt trevlig men hon kan inte spela luftgitarr som ROCKANNA. Jag sitter på jobbet och är fortfarande bakis och jag jobbar eftermiddag i dag. Jag var tvungen att sova hela förmiddagen för att palla med att gå tilll jobbet. Och fortfarande känner jag mig väldigt skakis. Jag måste också meddela att jag har väldigt mycket fördommar om människor. Men igår så fick jag en annan uppfattning. Människor som jag har trott varit stela och tråkiga visade sig vara hysteriskt roliga. En alternativ beskrivning på propp kan vara. "Någonting som är i gummi och som man stoppar i hålet och täpper till. Det innehåller tre p."

Jag har också bestämt att nu är det dax. Nu ska jag ta tag i saker och ting så det händer något i mitt liv. Jag startar i morgon!!!! Egentligen ska man inte starta projekt på måndagar har jag hört. Men inget annat funkar så detta kanske funkar för mig.

Mina första projekt är:

Göra klart min lägenhet.
Skaffa mig ett riktigt jobb med utmaningar och riktiga anställningar.
Och helt enkelt ta reda på vad jag vill ha ut av mitt liv och vad det egentligen är jag vill ha, och se till och skaffa det. Jag menar hur svårt kan det vara?  

Ja vad säger man...

Har ni varit med om känsla att det händer så otroligt mycket men ändå ingen ting. jag upplever något slags vakum i mitt liv där jag står helt stilla i perferin och jag ser på hur min omvärld bara händer. Min släkt har erfarit bortgång av min kusinspappa. Han hade inte hunnit fylla 50, det får en att tänka efter lite grann. Jag har flyttat til en ny lägenhet. Flytten är klar och allt är upp pakat men det är forfarande massor att göra. Vissa av mina inköp var kanske inte de mest genomtänkta. Jag har för övrigt värdens sämsta ögonmått. Ändå känner jag mycket liten motivation till att göra klart. Jag tror att det finns en underliggande rädsla till att slutföra vissa projekt i mitt liv då jag inte vet vad som finns kvar efteråt. Jobbet är något jag bara går till och helt plötsligt har man varit på samma jobb i två år. Har varit lite tungrott på senaste och jag suktar så efter nya utmaningar. Tror att jag måste ta mig i kragen och hitta en sådan utmaning någon annan stanns. Ett extra jobb kanske??? vem vet. Min relation till människor i min omgivning förändras. Många gånger till det bättre, jag har väldigt många roliga människor att vända mig till. Andra relationer dröjers kvar och borde avslutas förlänge sedan. Kanske rinner de ut i sanden så smånig om, vem vet. Men just nu känsk det som om jag borde kasta mig in i verkligheten och ta mig ur perferin och börja leva. Inte just nu men snart väldigt snart. Och om jag känner mig själv rätt kommer det hända med buller och brak.......   

Det går framåt.....

Jag är röd som en kräfta. Böjar likan en pandabjörn i ansiktet efter mina solglas ögon men annars så är allt toppen. Börjar få lite ordning hemma. Alla kartoner är nu uppackade och sängen är lagad. Det är ändå mycket kvar att göra. Mattan jag köpte till varadags rummet är alldeles för liten till min stora soffa. jag har fortfarande intte hitta gardiner till alla rum. Och jag har inte satt upp något påväggarna. men snart så som kommer jag kunna bjuda hem folk utan att de kommer tycka att jag hittad i skuogen som barn.

Måste få tag i snubben som ska fixa min telefon. Jag har aft min lilla svart nu i snart två veckor!!!! Nej det är mer. Snart tänker jag åka ut till Auto Sound och sätta mig där och och vägra åka hem tills de ger mig min mobil!!!!!

Hur mycket som helst......

Har nu äntligen flyttat men min nya lägenhet är som en krigszon. Jag har fortfarnade inte packat upp alla min kartonger, förpackningar och embalage ligger över allt från mina nya möbler. Enn del av mina nya möbler är inte ens upp packade. Jag har inte hittat några nya gardiner eller satt upp några överhuvudtaget. Saknar ett antal gröna växter och de jag har önskar att de fick bo ihopp med någon annan. Det mest irriterande av allt är nog min säng. Jag och min kär Anna körde upp till IKEA igår eftermiddags för att inhandla en säng. (jag har sovit på den mest osköna tältsäng fram till nu.) Jag hade fått ett lite löfte om att få hjälp med att skruva ihopp sakerna när jag kom hem men jag kom hem lite försent och det var tydligen roligare att sitta på lotsen och dricka öl i värmen.Hmm. Men jag bestämde mig då för att skruva ditt benen på min säng själv, för helt ärligt hur svårt kan det vara?(tänkte jag) Skruva dit benen var inte så svårt, utan problemet uppstog då jag skulle vända tillbaka sängen. Detta  är inget man bör göra själv!!!! men envis som jag är så tog jag tag och tänkte flippa runt den lite snyggt. men sänggen var tyngre än två jävla flodhästar. Jag tappade taget, gjorde mig sjukt illa och lyckdes bryta av benet på ena sidan. Jag blev sjukt förbannad drack två hof och la mig på min nya soffa för att sova. Som jag nu har insett inte är något skön att sova på! Jag bestämde mig dock för att lösa problemet imorse. Efter en lite diskussion med Simon så består mitt ena sängben av böcker och om jag känner mig själv rätt så kommer det nog gör det en bra tid framöver. Mitt nästa måst är att hänga in mina kläder i graderoben. Det är helt omöjligt att hitta något när det ligger nedpackat. Men det kommer bli jätte fint hemma hos mig när det är klart.(hoppas jag )


Inte nog med att det helt hysteriskt hemma utan det är helt jävla hhysteriskt på jobbet. Vi har bytt server för vårat data system. Detta innebar och innebär att vi förstvar utan datorer i två dagar. Jag tänker inte gå in på hur mycket vi hamnar after!!!! Och nu uppstår lite mystiska problem som inte ens datasupport kan lösa. Har sutit med en snubbe (som var väldigt trevlig och lät så där snygg som vissa gör när de pratar i telefon) som har frågat mig hur jag lyckats med de problem jag har och suckat och skrata lite hysteriskt om vart annat. Mycket intresant. jag har lärt mig mer om datorer på och vårt data system på mitt senaste pass än vad jag lärt mig på mina två år på kompaniet. Helt sjukt
 

Skulle också varit ledig imorgon men jag var tvungen att jobba. Har lite svårt att säga nej ibland. Men sen är jag ledig lördag och söndag. Ska försöka vara  ut lite så man ser uta tt leva i ett land som har sommar. Måste också försöka få ordning någon gång i min lägenhet..


Det är mycket nu...................................

RSS 2.0