jag och jag har samma humor.

Satt och läste lite av mina egna inlägg... Jag är ju sjukt kul. ja jag är en människa som skrattar åt mina egna skämt och jag skäms inte för det. Men en annan sak som jag blev helt galen på var alla dessa särskrivningar, vem fan har lagt in dom??? var snäll och sluta med det.

Ny tid nytt liv....


Fick en lite pik här om dagen att jag inte bloggar längre och plötsligt kände jag ett sug till att börja igen. Och skrev ett jätte långt och bra inläg men som vanligt när jag gör något så gick det åt helvetet och det bara färsvann det!!!! men jag gör ett nytt försök.....
Har valt ett helt nytt utseende med ny instälning till livet. Har gått igenom en hel del på senaste, men nu i slutändan mår jag väldigt bra och är betydligt mer insikts full och en gladare människa.

En av dessa insikter jag har fått är dock att jag har blivit gammal!!!! 
Var nämligen ute med jobbet igår (hade en jätte trevlig kväll för att fira av några av mina kära kolegor som har valt att gå vidare med sina liv, återkommer till detta)  och hamnade på Birgers. När jag stog där inne så blev jag förbannad för jag tyckte att legkontrollen var usel. Men när ilskan la sig insåg jag att de var inte för unga för att vara där utan att jag var för gammal för att var ut en fredag i nyköping. Jag gjode då det ända rätta, jag gick till baren och började beställa sprit. Kvällen på Birgers slutade dock mycket bra med vinst på black Jacken så kvällen blev gratis.

Var som sagt ute för att fira av några kolegor som har slutat. En av dessa är Helen om har lämnat mig helt ensam och övrgiven på kompaniet med en stor sorg i mitt hjärta. Men vi var på forsen och käkade sen var vi på Thomas Järvheden. Har inte vetat så mycket om denna snubbe men igår blev jag lite kär. In på scen, inne på teatern kliver en rätt snygg kille som är sjukt kul och kan sjunga. Om ni har möjlighet så gå och se honom. Jag rekomenderar. Nu ska jag bara komma på hur jag kan träffa honom lite spontant så vi kan bli kär, flytta ihop och gifta oss och lev lycklig i restan av våra roliga liv. För helt ärligt om blir tillsammans med en snubbe som pysslar med humor så måste man ha roligt hela tiden, eller? Jag menar, jag tänker på jobbet när jag är ledig då måste han också gör det, eller?

Har startat lite olika projekt i mitt liv en av dessa är min lägenhet. Jag har bestämt mig för att fixa till den lilla kojan. Men jag lite svårt att få arslet ur vagnen så att säga. Jag har fixat en hel del grejor som jag tror jag behöver men jag behöver nog bara dra igång det hel. Ett problem är att jag egentligen vill flytta. jag vill ha en lite mysig tvåa centralt som inte kostar en halv förmögenhet. Ska det vara så svårt? svaret på detta är: Sjukt jävla svårt! Kanske behöver leta och ansöka om lägenheter och så, men ändå.

Ett annat projkt är att jag måste ha ett nytt jobb. Är sjukt sur på mitt jobb och mina chefer idag så jag ska nog sluta skriva om det idag. Jag återkommer till det en annan dag. Men jag vill iallafalla ha ett vanligt jobb med normala arbetskamrater. Jag kan jobba kvällar men jag vill ha lediga helger som andra människor. Är det så mycket begärt???

Detta var en liten smyg start på min nya blogg. kommer att lägga in lite bilder etc. då jag har insett att jag har en hel del roliga och sköna människor i mitt liv. Detta kommer jag visa uppskattningpå genom att lägga ut en del galan bilder på dem:-)....

Ta hand om er..

Forsättningen följer......

RSS 2.0