Ny soffa..

Jag köpte ny soffa idag..Och jag flyttar redan på fredag. Det är ganska mycket nu. vet inte riktigt hur jag ska hinna men det får gå.

Bra dag.

I dag är en bra dag. Jobbar till 15, sen är jag ledig hela helgen. Sak packa lite i dag , det är mindre kul men det leder till en kul sak. Carin flyttar hem i dag. Ska träffa henne lite senare. I morgon är det Timo R på lotsen och det kommer nog bli jätte kul. I dag är en bra dag........Solen lyser, himlen är blå. Åhh va skönt det är att leva då. tralla lalalalal..........

Kram Kram 

Jag är så trött....

Allvarligt.. det här med pollen. Vilken jävla skit grej. Nu har jag tagit en tablet men jag är pissigt trött. Allt jag vill är att sova men så sjukt tråkig kan jag inte vara. Nej jag har bestämt mig för att gå förbi Lotsen på vägen hem i kväll . Kanske inte riktigt ligger på vägen men ja, ni fattar vad jag menar.  Börjar jobba 7 am imorgon så trött kommer jag vara oavsätt. Jobbar sju pass på raken och jag ska hinna med att packa. Kommer bli tufft. Men jag ser verkligen fram emot att flytta så då brukar saker och ting gå lite lättare. Jag fattar bara inte hur jag ska få i hopp allting. Tidsmässigt så tror jag att min plan är omöjlig.  Men på något jävla sätt måste jag få i hopp det. Ska klura lite på det.

Har sålt lägenheten!!!

Sålde lägenheten igår.. Så sjukt skönt ett stresspsymtom mindre. Ska bara fixa alla papper och sånt.  Måste börja fixa med min andra lägenhet oxå, börja packa mm samt planer inför flytten etc.......
I samma veva jobbar jag sjukt mycket nu men jag tror jag kan få ihopp det..........Värsta är att det är på gränsen till för mycket och då blir jag lite oppstinat och sätter mig i sjuka situationer och gör saker som jag nog egentligen inte vill och blir lite destruktiv. hmmmm. Har aldrig sagt att jag är normal och kommer nog aldrig bli det. men jag vet vem jag är och vad jag vill. Det är mer an vad man kan säga om många människor jag känner.....Så lite bra kan jag väll få tycka att jag är...eller??.

Sjukt mycket....

Det är väldigt mycket just nu.. vet inte riktigt hur jag ska få ihopp allt... Men jag är en mästare på att skjuta upp allt till sista minuten oxså.... Syrran kommer på måndag, måste möblera om lite i lägenheten tills på måndag! Kommer försten en tjej och sen en konstig man som inte talar svenska. Sa till min syster att hon måste vara med på den senare. Hoppas allt går smidigt så allt blir klart till i början av juni!!!!!!!

Ska till fik@ med tessan när jag slutar, kanske Madde oxå, får se. men det blir nog lugnt i kväll. har varit i salen hela förmiddagen och fått en liten rosa nyans. Så om jag är ute imorgon oxså som kommer jag snart se ut som andra gör på vintern:-) 

Ny portal Nytt inlägg....

Blogg. se har bytt portal eller vad det nu heter. Allt är mycket bättre nu säger det.. Jag hoppas att man snart kan mms:a bilder till bloggen igen. Har lite blider av nära och kära som jag skulle vilja dela med mig av...:-). Det har varit helg och nästan en hel vecka har gått och nu är det helg snart igen.
 
Förra helgen så visade jag upp min mindre bra sida. På fredagen så var jag Madde och Tessan ut och åt. Fick sällskap vid vårt bord av en nyskild och extremt "påig" Asaad.(Ekonomichef för bavariafilms). Var tvungen att dricka mig full för att orka med. Kanske inte bara därför jag blev så otoligt jätte full, men ändå. Vi hade jätte kul trots allt. Men sen spårade jag ur totalt. Många minnesluckor. Blev väldigt förtrogen med människor som nog inte ville eller bör veta saker om mig. Det jag minns är att jag är irriterad för att de inte fattar poängen i vad jag försöker säga. sen att jag äter pizza med Jocke. Vi hade nog en del att reda ut...Men struntsamma helt ärligt det kunde varit värre. På lördagen så var jag så sjukt trött att jag var tvungen att gå hem vid 23 tiden på kvällen för att lägga mig. Fick inte ens i mig en halv öl. Sen har jag bara jobbat och fixar. Har äntligen lagt ut lägenheten!!! Ska komma en tjej och kolla på den  redan på måndag. Hoppas allt går som jag har tänkt mig.... Men vi får se.'

Nu är det helg igen. Jobbar kväll både fredag och lördag men jag är ledig på söndagen. Har lovat Tessan att gå till Fik@ på fredag och sen På lördag är det nog lotsen som gäller. De smyg öppnar och sen spelar MelodyClub. Kan blir riktigt kul.

Ska bli bättre på att blogg......
  

Draft: Lite mycket ...

Lite mycket nu...... kommer ett inlägg snart........

slutar om ett par timmar och är ledig i helgen:-)

Jag ska vara ledig i helgen och det är inte en dag för tidigt. Jobbar nu mitt åttonde pass på raken, är lite trött. Sen har jag drabbats av någonslags pollensjuka. Sjukt irriterande!!!! Ska gå fik@ i kväll, så klart! Var lite onykter där senast. Hade inte tänkt vara där så länge eller dricka så mycket så jag hade bara en femhundring på fickan. Blev lite mer än så..... Så jag var tydligen den första att starta not på haket!!!! Bra jobbat tycker jag själv:-) Men ikväll blir nog ganska lungt. Måste ta och lugna ner mig lite. Mitt socialiserandekonto börjar skena iväg. Men vadå, har man kul så har man.....:-) 


Maj maj måne jag kan lura dig till skåne.....

Och så var det första maj. Och som vanligt på röda dagar så jobbar jag. Är sjukt trött men jag är på riktigt bra humör.(änså länge.) Hade sjukt kul igår i glada vänners sällskap. Det var premiär för Fik@ igår. Ni som inte var där missade något. Det började med att det var i princip bara vi som var där . Vid tolvsnåret började planerar Madde a.k.a " jag har kontrollen" Madde att planer en utgång till någon annan bar, men då helt plötsligt var det fullt med folk överallt!!!!! Vart dessa människor kom ifrån har jag ingen aning om men där stod dom som små ljus och det blev en riktig fik@kväll med flaskfolk och fatfolk. (la in denna komentar till dig Tobbe:-)) Vi alla var stolta över Fanny som höll sig vaken. Alla visde brösten (som vanligt men mia vann). Det var helt enkelt en vanlig kväll på fik@. Fick bland annat vet att jag och Tobbe kanske blir släkt snart. Har haft vänner som tidigare  vart inne och grötat i min släkt så jag börjar bli van. Madde är för övrigt den blivande VDn på Scania. (jag är otroligt stolt över henne.) tycker nog att Carro kanske ska hitta ett eget jobb och inte jobba för sin syster. Tror inte att hennes idéer kommer att gå hem bland scaniafolket. Hon är trots allt lite smartare nu när hon bor på en ö. SocAnna var ute och jagade ungar men gav mig ingen skjuts hem. Hon och jag måste ha en liten pratstund om hennes ansvar över mig.  Slutligen måste vi prata om Sandra. Vad är det för svenssonliv hon försöker skaffa sig? helt ärligt sandra ge upp!!! Gräset är inte grönare på andra sidan!!!!!!!!!:-)Pussar och Kramar

Jag tror att anledningen till att jag är på så bra humör är för att jag forffarande är lite beruskad. har nämligen pratat Norsk med en gäst. men han blev glad:-) 


RSS 2.0