Söndagar

Söndagr är inte lika rolig som jag minns dem...........Allt är grått trist och tråkigt..........Men efter regn kommer alltid solsken, säger dem. Undra om solen också minns det??????

Och bilen går bra???

Har inte så mycket kul att berätta. Har inte hänt så mycket i mitt lilla liv. Var ute en sväng med Pontus igår, det var kul. Det var ganska länge sedan det var bara han och jag som gjorde något kul. Men kul hade vi och full blev jag.

I övrigt har jag dragit ner ganska mycket på mitt krog liv. Det är inte lika kul längre och sitta hemma en kväll är inte så farligt. Jag tycker fortfarande att de tråkigt men jag dör inte av det.
 
Ska tll läkren på Onsdag. Jag har tagit tjuren vid hornen och faktiskt bokat en tid för att ta ett blodprov. Det har framkommit att vi har en del ärftliga sjukdomar i släkten som kan vara orsaken till att jag blir som jag blir med mina händer. Det värsta är att när jag fick höra detta så googlade jag dessa sjukdommar och kontaterade att jag har nog dem allihoppa. Men om jag känner mig själv rätt så skulle jag kunna googla prostatcancer och tro att jag har det också......=0)


Så rätt!!!

Så rätt!!!

Jag har skrivkramp

Jag har egentligen massor att skriva om men jag vet inte var hur eller ut. Jag har fått massa sjuka tankar om barn och familj och allt det där. Jag trodde inte att jag någonsin skulle vilja ha sånt efter allt men helt plötsligt har jag börjat tänka en hel del på sånt. men jag orkar egentligen inte prata om det. Sen har jag kommit på att jag hamnar i massa sjuka situationer för at att jag är sjukligt självdestruktiv. JAg har skämtat om det länge men det är på allvar. Jag saknar att vara kär men det kommer aldrig mer hända då jag är känslomässigt störd. men det kommer nog bli bra.............Det finns människor runt omkring mig som gör mig glad=) 

Är det Jul????

När man tror att man börjar få lite koll på läget så har man fel. För det känns som om jag har blivit lurad. Jag har tappat ca tre månader, var har jag varit och vad har gjort????? Är det telefonförsäljare som har ringt mig när jag har sovit och frågat om jag vill hoppa tre månader framåt i tiden för en liten summa? Vara av jag har tackat ja för att jag vill sova vidare!!!???? är det något abonomang som jag måste säga upp??? eller vad är det som händer? När blev det jul?? Det känns som om det var augusti i går!!!!

Och just nu är jag bara så sjukt trött!!! Har jobbat 16h pass på mässan, kom idag och jobbar nu på hotellet. GIck förbi en spegel förut och tänkte stakars människa som ser ut så där. Sen insåg jag till min stora förskräkelse att det var jag. (annars är den personen en sjukt bra mimare.)

JAg har skickat jätte många bilder till bloggen men de kommer inte fram??? måste kolla upp det där.......

fortsättning följer......  

RSS 2.0