Söndagar på Lotsen.

Det känns som om jag har haft denna rubrik förut:) Men nun sitter man här dricker sodavatten för att återställa H2O balansen i kroppen efter kvällens bravder. Hade en väldigt trevlig kväll igår. Men mitt dåliga levnads sätt börjar göra sig påmint, gick i sömnen i förra veckan. Vaknade av att jag låg väldigt obekvämt. visade sig att jag låg på soffan. Jag hade även provat lite kläder så jag var nog på väg ut. Hade varit jätte jobbigt om jag hade vaknat i trappen. Som jag gjorde när Jag och Nina fortfarnde bodde i hopp. Lite jobbigt och vakna i trappen och bara ha linne och trosor på sig och ute låst. Men det var bara att ring på hemma och förklar för en jätte arg Nina att, nej jag kommer inte hem i bara underkläderna kl. 05.00 utan jag har varit hemma och lagt mig. För att inte tala om när Nina hämtade mig i trappen när vi bodde i sthlm. Hade lagt mig inlindad i enbart en filt i trappen och sovit. Jag har gjort en del sjuka saker när jag har gått i sömnen. Så jag måste nog ta det lite lungt ett tag, eller hitta någon stackare som får bo med mig. Syrran har iochför sig sagt att jag kan bo hos henne om jag vill. Men jag tror inte att det inte är någon fara   

TRÖÖÖTTTTT

Är så sjukt trött. Har inte sovit än och har ett antal timmar kvar på mitt pass. Det var inget roligt igår, eller jo det var det också. Men publiken svek lotsen igår och sken med sin totala frånvaro. Men sjukt roliga Lisa och jag höll god min och bjöd på lite speciell dans , ljudliga skratt och våran blotta närvora måste ha skänkt några få ett leende på läpparna:-)

Men vad gör man inte för att bibehålla intalan om att man fortfarande är 20+ max 22. och bedårande.

Nyköping

Nyköping är som ett korthus som städigt blåser sönder, där ny relationer kan skapas men lika fort splitras. Allt är en yta där man inte är intresserad av vad som finns under. Allt hänger på en skör tråd likt den som håller ett spindelnät samman, som med en handvändning viftas bort dock ständigt återuppbyggande och konstant närvarande. Var gång byggs det upp med förväntningar och förhoppningar. Det kantas, skevar och försvinner med nederlag, krossade drömmar och besvikelse. Det finns emellertid något genuint och oskuldsfullt över det hela, som ständigt ser till att det finns en drivkraft som med sin blotta närvaro alltid skapar nya vägar, och hindrar detta komplexa väsen från att försvinna ut i ingenting. Och om du finner modet ta en titt under ytan och se dig själv för vad du igentligen är, och se din omgivning med andra ögon. Det genuina, verkliga och vackra kommer att se dig tillbaka.     

Rommis

Var ute med Pappa och Erica på rommis i går. Vi tog pappas lilla båt ut till en ö där vi låg ett par timmar så att Sigge kunde springa fritt. Sedan fick vi grillat med klyftpotatis och jordgubbar med grädde. Det är sjukt fint där på sommaren
Photo-0076

Photo-0101

Det bor en liten sköldpadda där ute som är galen i  jordgubbar.(Pappas nya bästis:-)
Photo-0103 

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Det är måndag och jag är på jätte bra humör. Har haft roligt från onsdagen och hela veckan fram till i söndags. Det har varit lite sova men det fick jag ta igen i natt. I bland mår man bra av att träffa nya roliga människor och det har gjort. Jag har lyckats se till att denna vecka kan bli lika rolig.........VEM VET VAD SOM KAN HÄNDA DÅ...... Allt jag vill är att ha roligt utan några konstig draman eller förhoppningar eller andra konstiga förväntningar. Detta kan vara svårt ibland men jag hoppas att jag har varit tillräkligt ärlig för att inte hamna i några sådan knipor.

Nu på onsdag har vi grillafton som alltid. Eftersom fredrik ska var med denna gång så hoppas jag att det går lika bra denna gång. Det kommer många som jag tycker om och ska äta och senare gå till Lotsen med vilket jag ser fram emot.......Fick precis ett mess från Lisa om att hon har blivit ledig. Och Madde är ledig sen tidigare. i övrigt kommer Anna och gänget.

Det går bra nu, kompis det går bra nu...............


Är så sjukt trött.

Jag är verkligen så jävla sjukt trött..... Men nun sitter jag på jobbet och det är sjukt lugnt och det gör att jag bara blir tröttare. Sitter bla och väntar på att snook ska komma och checka in. Det har till och med varit små tjejer här och frågat om de verkligen ska bo här. Helt sjukt men det är sant. Jag är så trött så jag orkar knappt skriva klart detta inlägg. Sen ska jag också jobba fram till halv elva och börja tidigt imorgon. Med Bibbi fråga om hon skulle öppna åt mig så jag fick börja kl 8.00 i morgon. det var verkligen jätte skönt och gulligt av henne.

Så Klart

Så Klart

Denna Blid tillägnar jag min systers hund Sigge, som tror själv att han är världens största hund

Klibbigt!!!!

DET ÄR KLIBBIGT!!!! Regnet öser ner men fortfarande är det jätte klibbigt här inne på hotellet. Jag fattar inte vad de tänkte när de byggde detta hotell!! Det är precis som om det hade plockat hit några stackare från nordpolen, som aldrig har varit med om en varm sommar. Som inte fattade vad AC stog för och såg en chans att reducera budgeten! Jag har värme slag!!!!!

Desutom lider jag av någon svår psykisk sjukdom för jag pratar med mig själv. och skrattar lite då och då. Jag har nämiligen börjat funder en hel del på mig och mitt liv och har faktiskt kommit fram till en del men för att gör det så behöver man säga en del saker högt. Men det är inte passande på jobbet.. Och nu när jag tänker efter lite så är hela grejen helt sjuk. Så nu kommer alla titta lite snet på mig. Men det gör de nog redan.

En sak som jag har kommit fram till är att leva i en småstad är inte värre än vad man gör det till. en sak som kan vara jobbigt är att alla ska prta om en och ha det mest konstiga åsikter om saker att de inte har en aning om. Men det är bättre att bli pratad om än att vara den som pratar. Jag har ialla fall roligt.

Andra roliga sjuka historier.........

Jag har nog fått värme slag för nu tycker jag att allt är sjukt kul.......Som dessa.....

Första hjälpen för medicinskt okunniga

Matkvävning

Försök avlägsna föremålet som blockerar offrets luftrör genom ett hårt slag i hans/hennes mage. Kom ihåg att ducka innan föremålet kommer flygande och träffar dig i ögat. Påkalla hovmästarens uppmärksamhet på incidenten och begär en 20 procentig reducering av notan. Kom ihåg att beställa soppa nästa gång.

Hjärnskakning

När offret vaknar, fråga vilken dag det är, vad statsministern heter och hur många fingrar du håller upp. Håll upp fingrarna bakom ryggen för att inte göra det för lätt. Tala i tungor för att förvirra offret ytterligare. Ja, det finns otaliga sätt att göra någon annans hjärnskakning roligare. Här är ett roligt tips: Innan offret vaknar, släck alla lampor. När offret sedan vaknar, skrik: "Tack gode gud! Vi trodde att du var död eller blivit blind eller nåt!"

Öppna sår

Omslå såret, vad nu det betyder. Försök minska blodflödet genom att dra åt ett bälte runt offrets hals tills han/hon får andningssvårigheter. Hihi, skojar bara. Dra åt bältet precis ovanför såret istället. Sy ihop såret med aluminiumtråd. Ha, lurade dig igen! Mycket smartare än du! Det är ju jag som är experten, vettu.

El-olyckor

Är offret fortfarande uppkopplat mot elkällan? Om så är fallet, stäng av strömmen omedelbart. El kostar en förmögenhet och slösas bort i sådana här fall. Ta pulsen på offret (om du nu kan hitta någon handled eller hals i den förkolnade hög av ben och bubblande kött som en gång var en människa). Tveka inte för länge; kör offret till närmaste akut. Du kan fästa startkablarna i offret om bilen inte startar.

Frakturer

Kontrollera om frakturen resulterat i att benpipor sticker ut genom den blodiga köttmassan. Om så är fallet, meddela då offret att han/hon kommer att dö. Det brukar få dem att hålla sig vakna. Knyt en spjäla vid offrets ben och be honom/henne att gå fram och tillbaka i några minuter för att spjälan ska komma på plats ordentligt. Offret kommer förmodligen falla medvetslöst till marken, vilket kommer att göra ditt jobb enklare. Flytta inte den skadade kroppsdelen, eftersom detta kan resultera i en onormal position. Men om du känner för det kan du ju försöka få ben att peka åt fel håll, handleder att snurra 180 grader. Det är otroligt vilka coola statyer man kan göra av en bruten extremitet. Mycket bättre än trolldeg.

Föremål instuckna i ögat

Skölj offrets ögon med fesljummet vatten. Använd inte tvål, idiot. Erbjud dig att plocka ut föremålet med dina tänder. Detta brukar föranleda offret att påstå att föremålet nu är borta och inte stör offret längre – innan du ens hinner visa tänderna.

Brännskador och skållningsskador

Håll den skadade ytan under rinnande kallt vatten. (Om offrets hela kropp är en enda sprakande massa av flammor kan det vara lite för sent för detta) Om offret spillt het vätska över sina kläder, avlägsna då kläderna omedelbart. Man vet aldrig, åsynen av dig hoppandes omkring utan kläder kan få offret att glömma sina värkande skador. Påminn offret om att så kan det gå om inte haspen är på.


Det går bra nu.....

Jag har hitta en sida med historier som jag kan tycka är sjukt roliga. Sådana utan poäng och annat sjukt som t ex.

071-nummer för psykfall

...tuuuut.....tuuuut.....tuu… klick

Hej. Välkommen till Psykhimlen.

Om du är tvångmässig, tryck 1 om och om igen.

Om du är underordnad, be någon att trycka 2.

Om du har flera personligheter, tryck 3, 4, 5 och 6.

Om du är paranoid, kan du enbart låta luren ligga av. Vi vet vem du är och vad du vill och kommer att söka upp dig inom den närmsta timmen.

Om du är schizofren kan du bara lyssna på den lilla rösten i ditt huvud som kommer att säga vilket nummer du ska trycka på.

Om du är mano-depressiv kvittar det vilket nummer du trycker på. Ingen kommer att svara ändå.


Den är lite hemsk men vadå....


Blev ingen bild???


Men bilden säger....Will work for sex......

Men du kan se den på denna adress......

http://www.skrattnet.se/media/bild.php?sub=138&id=1474

Sjukt varmt...

Hur varmt kan det bli igentligen? Det är igentligen inte värmen som utan att det är så kvalmigt. Men man ska inte klaga när det nu är sommar. Igår var jag på stå uppkomik. Det var Sean Batchi nån ting sånt!? Men det var kul. Hans skämt uppfattades kanske inte av alla i publiken men vi längstbak hade fan kul! Sen var det så att jag hade tänkt att bara dricka en öl till maten och sen gå hem efter allt. Men så blev det inte. Det var varmt coh det tog längt tid mellan rätterna så då han jag drick mer än en öl. Kvällen slutade i alla fall på Lotsen (precis som så många andra kvällar). Men vi hadde i alla fall kul!

Jag har tänkt lite på det här med att vara singel. I det stora hela tycker jag nog att det är riktigt skönt och jag har för det mesta väldigt kul. Men det finns tyvärr vissa behov som inte blir tillgodo sedda lika mycket som kanske skulle vilja! och nu börjar det bli länge sen men fick..................
Vilket erbjudande.

Varför har man tråkigt?

Det är lördag kväll och jag jobbar. Men jag Malin, Hanna och ev Tezz hade gå en sväng ner i  hamnen. Men jag börjar tidigt imorgon så det blir en lugn kväll ikväll. Var ute i går för att fira Ina men det var så där . Jag och Inas storasyster Maria var först på genrepet av Gästabudet vilket var helt ok bara det att alla kunde faktiskt inte sjunga. sen Skulle vi gå till Lotsen men Ina som skulle få gå först från Röken blev kvar på jobbet för de hade haft så mycket. Ja i det stora hela kan man säga att jag lika gärna kunde stannat hemma den kvällen.


Jag tror att jag börjar tröttna på hela den här stan. Hur man än vrider och vänder på det så blir det alltid fel och jag är trött på att känna mig sviken av människor som jag trodde stod mig nära. Men aldrig mer nu är det slut på det. Efter den här sommaren är det bara bort som gäller.

RSS 2.0