tråkigt......

Ibland så måste man ha tråkigt för att ha kul. Har min mamma sagt. Men jag jag vill inte ha tråkigt och idag har jag tråkigt. Det värsta är att jag är nog den som kan ändra på det. Men jag kan verkligen inte komma på något som kan locka mig ur denna trisstes. Jag har gått igenom min telefonbok för att komma på någon som det var längesen jag pratade med eller liknande. Sen verkar alla vara så upptagna idag. Jag är ledig en hel helg och det var verkligen hur länge sen som helst. Men just känns det som om det kunde kvitta. Funderar på att börja dricka sprit eller nått för att det ska bli lite roligare. Nått ska jag kunna hitta på. Angela och Susanne kommer hem idag, även om det blir sent så kanske de vill hitta på något. Vi får se........... 

Dagen efter personal fest....

Var på personal fest igår. Det var jätte trevligt. Fredrik, Marie och Helena hade alla fyllt jämt så vi överaskade dem en liten personalfest. Vi började på hotellet med öl och mackor och lite tävlingar dem emellan. Sen bar det av för att spela Laserdoom. Det är blande jobbigaste jag har gjort på länge, det värker i mina ben något enormt. men det var sjukt kul. Det måste jag gör om snart!! sen var det mysig middag på kossan och efterdrinkar på Birgers. Sen gick jag hem och kröp ner hos Bus.=) är ledig lördag och söndag ska försöka göra något kul i helgen.
Fortsättningföljer......


Till dig som gravid!!!!!!!!

Bus är min nya kille!!!!! vi har träffats sen i slutet på januari och det är ganska seriöst. om du vill veta mer så får du ta och tala om vem du är!!!!! mail mig eller ring eller nåt!!!!!!!!!

Osexigt!?!?:)

Osexigaste sporterna
AV: ANNA HEDLUND

Det finns faktiskt vissa sporter som är direkt avtändande. Det spelar ingen roll hur attraktiv utövaren är. Bara tanken på sporterna nedan är värre än en stor balja med is...


  Brottning
  I alla former, det kan aldrig bli graciöst
  Minus: Krälandet, de osmickrande positionerna och dräkterna.


  Snorkling och dykning:
  Vattenvärlden är helt fantastisk men du kan aldrig se het ut i ett par simfötter eller med ett cyklop i hela ansiktet. Att upplevelsen är värd den funktionella utrustningen är inget jag ifrågasätter, men man ser roligt nördig ut med simfötter och cyklop.


  Pingis
  : Möjligtvis bra spanfaktor om du själv går på högstadiet och kör rundpingis med coola gänget i skolan. På en högre nivå, nej.


Vem är du!!!!!!

DU som har komenterat min blogg utan att skriva namn och lämnat så stora nyheter! Ta kontakt med mig genast så jag vet vem du är!!!!!!!!!!!!!!!

Finns även på
linda.sjodin@hotmail.com

Sofias blogg....

Sofia har hittat en sjukt kul grej som hon har lagt ut på sin blogg... jag var tvungen att sno den och lägga den på min blogg.....


Här kan man kolla var någon befinner sej genom att skriva in personens mobilnummer. Det funkar tack vare triangulering av GSM-sändare. Testa genom att skriva in din frus/mans eller en väns nummer.


www.sat-gps-locate.com


1.        Välj land

2.        Fyll i riktnummer (du behöver inte skriva +XX)

3.        Fyll i telefonummer

4.        Klicka på "Start searching"


Jag har klippt mig....

Äntligen!!! skulle Fylking skrika om han såg mig, för nu har jag klippt mig. Och kort blev det, till axlarna. Nu ska jag bara lägg slingor så är det nog rätt ok. Men när jag var hos frisören så fixade hon mitt hår och då blev det jätte bra. Men jag skulle fixa det imorse så blev det inte i närheten så bra som när hon fixade det. Grrrrrrr Jag måste skaffa mig en personlig frisör. Men det bästa var när Bus kom hem efter varit borta ett par dagar och det första han gör är säger: Vad fin du är i håret! och sen drog han hand upp i nacken och pussade mig så där intensivt så jag blev helt knäsvag....

I övrigt har det inte hänt så mycket... Jag lever ett ganska stillsamt liv förnärvarande. Måste hända något snart.......... 

Mat

Jag ska få mat. Är hos Lasse och Sofia. Och det är tur att man har vänner som bryr sig annars hade jag inte fått någon mat. Simon är också här och förtrollar oss med sin sång.

Är JÄTTE trött.....

Sitter på jobbet och lägger in lite bokningar. Kände att jag behövde en liten paus, inte för att jag är så jätte på idag men............Kom på att jag inte hade bloggat på läng. Har inte riktigt haft lust. Ibland hamnar man i ett sådant stadium när maninte inte tycker att det är kul. Har ganska mycket att berätta men inget som är så där jätte kul eller intresant.  Men har tänkt att jag ska sätta mig och skriva massa fyndiga inlägg och blogga roliga bilder.........

Min kära systrar och vår paraplydrink.

Photo-0229.jpg
Min kära systrar och vår paraplydrink.

Lördagen efter.....

Lördag morgon.... Och jag jobbar.....Och som vanligt satt jag INTE hemma igår. Mina kära föräldrar fyller år i helgen (Jan igår och mamma idag) så vi var och åt på fik@. JAg hade inte tänkt att dricka men så blev inte fallet. JAg hade också tänkt gå hem vid 23 tiden........men så blev inte fallet. Utan jag fu(l)l  och var i säng vid 02ish..... Men är man en party prinsessa som dricker paraplydrinkar så är man.=)

Jag försökte iallafall

Jag har gjort ett försök till att vara så där älskvärd och bedårande. Jag har nämligen skickat ett litet mail till bus där jag skrev PUSS och ett litet hjärta. När jag sen hade gjort denna bedårande lilla grejen så inser jag att jag har skickat mailet till bus jobbmail. Och nu sitter jag här med lite ångest då jag inte vet om det är några andra som läser jobbmailen. Så jävla typiskt mig!!!!!!! 

en ny dag nya tankar.....

i bland känns det som inget funkar, Nära och kär har inte allt på topp. Man känner sig så maktlös när man inte kan göra annat än att bara finnas till. Jag tycker inte om att inte kunna lösa de problem jag stöter på i min omgivning eller i mina näras omgivning. Själv börjar rastlösheten infinna sig på jobbfronten. Jag måste hitta något nytt. Min kropp börjar säga ifrån på jobba på detta sätt, att fläng omkring i sista minut. Jag tycker om omväxlingen men det vore skönt att vet hur man jobbade i allafall två veckor framöver så att man kan planner något, någon gång. 

Men just nu är det för många i min omgivning som inte mår så bra. Frustrationen att inte räcka till blir ibland överväldigande. Men jag kan verkligen vara tacksam. Jag har någon som jag kan luta mig tillbaka på, även om jag inte vill tala med honom om det, så är det rätt tryggt att veta att om jag skulle vilja så finns han där och han vill finnas där. Men för närvarande är det bara skönt att någon håller om en när man känner sig lite nere.  

Nytt lösen var lösningen

Har inte kunnat bloggat på ett tag för jag har inte kunnat kommat komma in på bloggen. Jag har trott att jag har varit problemet men det var inte mig det var fel på denna gång. Har fått ett nytt lösen nu så problemet är löst.

Har inte hänt så mycket sen sist. Har jobbat på spektaklet som var i stan. Orkar inte skriva om det. Det var mycket som var galet men i slutet så var det bara över. Men nu så har jag en annan syn på saker och ting.

HAr varit på båtmässan med bus. Inte riktigt min grej men jag tror att det gjorde bus glad. Avslutasde kvällen med en fika hos Björn och Sofia. Var trevligt lite av en par grej kanske men det funkar.

Men i helgen blir det roligar. Ska jobba mässan på onsdag och torsdag. Hem på fredag och fira mamma och Jan som fyller. Lördag blir det middag med tjeterna hos Lisa. Medans Bus är sälen.

fortsättning följer.........

RSS 2.0